Tyskland

Hej, hej. 
Just nu är jag i Tyskland. Jag kom hit i tisdags och då sov vi en natt på ett spa. Det var första gången jag var på spa... hehe.... Men det var super kul. 
Sen åkte vi till pappas kompisar. Och idag var vi först och hälsade på min farmor och sen gick vi lite på stan och sen åkte vi till en affär som heter Marrakech (vet nt riktigt hur det stavas). Lägger ut lite bilder sen när vi har kommit hem. :)

Nails

Idag har jag typ städat, rensat ut grejer, packat och sånt. Inte särskilt intressant... Sen såg jag att mina naglar såg helt hemska ut, så målade dom lite. 👌

Bye


Valentine´s day

Glad Alla Hjärtans Dag allihopa!!
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft... Eller såå bra har den nog inte varit.. min stora kärlek kom inte fram till mig och sa att han älskade mig eller nåt sånt... It has just been a normal day. Btw skönt att ha lov nu, det lär behövas. Och nu snart ska jag på dans och sen bara myysa! 
 
 

Emporia

Hej hej. Igår åkte jag och Ella (min kompis) till emporia efter skolan. Det var kul, fast hände lite grejer. ;) Btw så köpte jag två tröjor ↓. Längtar såå mycket till sportlovet!! För först på måndagen så ska jag på talang i simrishamn (två av mina kompisar ska tävla) och sen på tisdagen ska jag åka till tyskland med familjen, först ska vi bo på ett spa och sen ska vi åka och hälsa på pappas kompisar och min farmor och sånt (pappa är typ halv tysk.) Och nu snart ska jag på dans. 
 
↓Här är tröjorna jag köpte↓
 

Snow

Idag är det helt vitt igen så jag och Anna passade på att åka lite pulka. :) Super kul. Men hoppas att snön försvinner snart, för jag längtar såå mycket efter sommaren.
Och ikväll ska vi på middag. Ska också bli superkul. 
 
Här är några bilder som Anna tog på mig innan. ↓
 

 

FREEDAG

Efter en lång vecka är det änklingen fredag! Så vi avslutat veckan med lite fredags mys. Hoppas alla har haft en bra vecka!


Mammis

Tjena! Idag har det inte hänt något speciellt förutom att min mamma fyller år. :) Jag och Anna (min syster) gav henne ett foto på Anna och mig↓. Kändes lite ego att ge en bild på sig sjäv... Hehe XD Btw ska hjälpa mamma med tårtan nu så ses senare.
Pussi pussi :*
 
 
 
 

Dans

Haj haj. Ska på dans nu och bygga lite muskler. ;)
Dansar till: run the world (girls) med Beyonce.
So see you later!


Beyoncé

Ni MÅSTE lyssna på den här låten!! Älskar texten så sjukt mycket. 
 
↓↓↓
 
 

Blogg

Hej, idag hände typ inget speciellt. Va med min kompis Ella & vi var och träna. Inte så intressant. Btw ska göra lite "reklam" för min systers blogg: annacbilder.blogg.se, följ henne 👍

Bye


RSS 2.0