Vinterjackor

Hur fina är inte dom här jackorna? 

Kommentera gärna :)

Vinter fint

Söndag idag och iallafall här jätte blåsigt. Nu är mitt rum städat och fint och har varit lite duktig och sprungit en runda med pappan min. 
Hihi, längtar till solsidan ikväll, bra avslut på veckan. 
Känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon :/ känner värkligen att jag behöver lov nu. Längtar jätte mycket till jullovet. Tänk att det är första advent nästa söndag?! Känns helt sjukt att det typ redan är jul!! Så nu får man börja fundera på julklappar till alla. Det brukar ofta bli lite sista minuten med presenterna för min del så ska börja tidigare i år. 
Ska försöka skriva lite mer i veckan men det är så mycket med alla prov nu när vi ska börja med betyg. Jag längtar faktiskt jätte mycket tills jag ska få mitt första betyg. Ska bli jätte kul. Iallafall om jag får bra betyg ;) 

Nu ska jag hjälpa till och visspa grädde så måste sluta. 

Cozy winter

Innan idag kollade jag runt lite på weheartit och så och så hittade jag jätte inspirerande och mysiga vinter bilder, så gjorde ett litet kollage med vinter bilder. Bilderna är alltså inte tagna av mig. 
Längtar sååå till vintern och julen. 
puss på er.

Cozy Saturday

Ska nog snart kolla på "så mycket bättre" en lördag som denna och bara mysa. Annars har jag typ bara varit hemma idag. Kom hem vid lunch idag från Livia som jag sovit över hos. Ska berötta mer. Igår, fredag, var jag på klassfest. Det var verkligen super kul. Det var maskerad tema så alla var utklädda och så. Alla var verkligen väldigt bra utklädda. Hade faktiskt inte förvänat mig det. Trodde mer att dom flesta skulle klä upp sig lite extra kanske eller sätta på nån mask bara eller så. Men så var det inte. Själv var jag en "svart ängel/demon". Hehe, jag, Ella och LIvia hade typ bestämt att vi skulle höra ihop på nått sätt, så Ella var en ängel, jag var en svart ängel, alltså typ motsattsen till Ella, och Livia var en djävul. 
Festen blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. 
Efter festen sov jag, Ella och Gloria över hos Livia och hade en riktig tjej kväll. super mysigt. Vi gjorde ansikts masker, snackade och kollade på film. 
På morgonen vaknade vi ändå rättså tidigt och gick iväg för att köpa frukostbullar. Det var jätte härligt eftersom det var tidigt och nästan inga människor ute. Sen åt vi frukost och lite annat ända tills vi skulle åka hem vid lunch. När jag kom hem var en kompis till mamma och hälsade på. Har aldrig träffat henne förut så det var lite kul. Sen har Anna plåtat lite bilder på mig som jag kanske lägger ut senare.
Imorgon ska jag nog också mest ta det lugnt. Ska städa mitt rum som verkligen behöver det och typ göra lite läxor och sånt. 
Fortsatt trevlig helg till er alla. 
 
Haha, jag och Ella innan festen. 
Gloria med början på en ansiktsmask, haha.
 
 
 

Halloween sminkning

Hej! Här är min halloween sminkning. Den kom inte med i det förra inlägget så gör ett extra inlägg. 



Clothes

Hellooo! 
Är nu hemma. Kom hem igår eftermiddag och fick skynda mig att fixa mig inför en halloweenfest. Blev rättså nöjd med min sminkning. Den var kanske jääätte läskig men aja. Vi åt en massa läskig mat typ fingrar och sånt och så gick vi bus elr godis. Det var faktiskt jätte kul. 
Idag är det en riktig städ dag. Behöver VERKLIGEN städa mitt rum så jag får jobba på. 

Btw här är det jag köpte i Helsingborg: 
Blå skjorta från h&m. 
Vinröda vantar från Åhléns. 

Hoppas alla har högre en bra halloween.
Puss

RSS 2.0